Evenimente > Evenimente

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Sesiune de Informare LIFE+ 2011

Detalii

Autor: ANPM Bucuresti,
Adăugat: 2011-02-07 12:57:46
Ultima actualizare: 2011-02-07 15:31:47

Comisia Europeană

Sesiune de Informare LIFE+ 2011

 

Comisia Europeană va publica Apelul cu numărul 5 pentru Propuneri de Proiecte în cadrul Programului LIFE+ în februarie 2011, cu până la 265.360.000 Euro disponibile întoată Uniunea Europeană pentru co-finanţarea proiectelor pe trei componente: natură şi biodiversitate, politică de mediu şi guvernare, precum şi informare şi comunicare.

Comisia Europeană, în parteneriat cu STELLA Consulting şi MWH, va organiza în România o Sesiune de Informare a Programului LIFE+. Scopul acestei Sesiuni este de a informa potenţialii aplicanţi cu privire la Programul LIFE+, în contextul Apelului pentru Propuneri de Proiecte 2011. În special, acesta urmăreşte să ajute potenţialii solicitanţi să decidă dacă vor dori sau nu să prezinte o propunere LIFE+ şi de a sublinia unele aspecte-cheie pentru a ajuta la evitarea problemelor comune, dacă solicitanţii vor prezenta o propunere. Sesiunea de Informare se va desfăşura pe:

 

10.03.2011 la Amfiteatrul Al. I. Cuza,

Camera de Comerţ şi

Industrie a României, Bucureşti

Pentru informaţii suplimentare sau pentru înregistrarea la această Sesiune de Informare LIFE+, vă rugăm să introduceţi link-ul http://www.surveymonkey.com/s/2011RegistrationformRomania în browserul dvs. de internet.  Procesul de înregistrare pentru această Sesiune se va încheia pe:24.02.2011.

 Informaţii suplimentare pot fi găsite pe site-ul web al LIFE+: http://ec.europa.eu/environment/life/funding/lifeplus.htm

 

Comisia Europeană împreună cu STELLA Consulting and MWH organizează o serie de sesiuni de informare LIFE+ (workshop-uri LIFE+) în contextul organizării campaniei de selecţie a propunerilor de proiecte LIFE+ pentru anul 2011. În România, sesiunea de informare va avea loc pe data de 10 martie 2011,  la Camera de Industrie şi Comerţ a României – Bucureşti, sesiunile de informare fiind organizate în fiecare stat membru.

Workshop-ul LIFE+ urmăreşte informarea potenţialilor aplicanţi cu privire la programul LIFE+ în contextul campaniei de selecţie a propunerilor de proiecte LIFE+ 2010. În particular, va ajuta la deciderea depunerii sau nu a propunerii LIFE+ şi va sublinia anumite aspecte care să împiedice problemele comune ce apar atunci când se completează  propunerea.

Agenda de lucru a sesiunii de informare va fi împărţită în două părţi  cu adresabilitate publicului ţintă specific:  

  • partea 1: se adresează programului LIFE+ şi va prezenta informaţii generale şi cerinţele programului,
  • partea 2. Se adresează tuturor celor interesaţi să depună un proiect LIFE+ şi va cuprinde o imagine compatativă a programului pe parcusul celorlalţi ani şi sfaturi de aplicare şi completare a formularelor.

Pentru participare  vă rugăm să completaţi formularul de înregistrare şi să- transmiteţi până în data de 24.02.2011 Formularul de înregistrare poate fi accesat http://www.surveymonkey.com/s/2011RegistrationformRomania  ”


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.