Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunt public privind depunerea solicitării de emitere acordului de mediu pentru proiectul ” Modernizarea infrastructurii de monitorizare si avertizare a fenomenelor hidro-meteorologice severe în vederea asigurării protectiei vietii si a bunurilor materiale: INFRAMETEO”, titular Administratia Natională de Meteorologie R.A. Bucuresti

Detalii

Autor: ANPM Bucuresti,
Adăugat: 2021-06-10 09:34:15
Ultima actualizare: 2021-06-10 09:38:02

ANUNŢ PUBLIC

privind depunerea solicitării de emitere acordului de mediu

AGENŢIA NAŢIONALĂ PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul de investiţie „Modernizarea infrastructurii de monitorizare si avertizare a fenomenelor hidro-meteorologice severe în vederea asigurării protectiei vietii si a bunurilor materiale: INFRAMETEO”, titular Administratia Natională de Meteorologie R.A. Bucuresti,propus a fi amplasat în judetele Alba, Arad, Argeş, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Braşov, Brăila, Buzău, Caraş-Severin, Călăraşi, Cluj, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov, Maramureş, Mehedinţi, Mureş, Neamţ, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiş, Tulcea, Vaslui, Vâlcea si Vrancea.

Având în vedere HG nr.394/2020 privind declararea stării de alertă şi măsurile care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, HG nr.476/2020, HG nr.553/2020 si HG nr.668/2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României şi măsurile care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 si HG nr. 580/2021 pentru modificarea si completarea anexelor nr. 2 si 3 la Hotărârea Guvernului nr. 531/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 13 mai 2021, precum si stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, până la iesirea din starea de alertă,informaţiile privind Memoriul de prezentare pentru proiectul mai sus mentionat pot fi consultate doar onlinepe pagina de internet a ANPM: http://www-old.anpm.ro,la sectiunea Reglementari/Acordul de mediu si pe site-ul ANM: www.meteoromania.ro, la sectiunea Despre noi/Proiecte/Proiecte europene/Proiect de modernizare a infrastructurii sistemului meteorologic din România.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la următoarea adresă de e-mail: office@anpm.ro.


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.